Dogajanje prvega dne festivala malega nogometa Koper 2011

Osemdnevno dogajanje so odprli najmlajši udeleženci iz kategorije U-8. Zanimive tekme je spremljalo številno občinstvo katero je bilo navdušeno nad predstavami. Tudi ekipa organizatorja se je zelo izkazala. Mali Bronxi čeprav najmlajši so se uvrstili v polfinale, ki bo naslednjo soboto.

Program so nadaljevali njihovi starejši vrstniki iz kategorije U-10. Dve skupini sta dali tri ekipe, ki bodo jutri nadaljevale s tekmovanjem.

Sledili so veterani starejši od 55 let. Tudi letos je bila najboljša ekipa Pirana, čeprav so igralci Kobarida imeli priložnost prekiniti to tradicijo. Toda ekipa Krasa je športno odigrala srečanje katero ji ni dosti pomenilo in jim odvzela točko.

Na tekmovanju starejših od 45 let smo spremljali zelo izenačene tekme. Po dveh neodločenih srečanjih je prav zadnje dalo zmagovalca. Luka Koper je bila tokrat boljša od Olma in osvojila prvo mesto.

Med najmlajšimi veterani tistimi stari nad 35 let je znova slavila naša ekipa. Svojo premoč je dokazala s suverenima zmagama nad Primorci in Bruhoti.

Prvi dan je potekal po načrtu in brez organizacijskih težav, kar pomeni, da so se organizatorji dobro pripravili. V nedeljo nas čakata dva vrhunca. V celoti bo izpeljano tekmovanje v starostnih kategorijah U-10 in U-12. V slednji imajo tudi Bronxi svojo ekipo katera si želi nadaljevati uspešen štart ekip, ki sta danes nastopili. Program se prične ob 9 uri. Pričakovati je znova polno dvorano saj bo šlo za izredno zanimivo tekmovanje.

Nekaj utrinkov iz veteranskega dela>