Drugi popravni izpit za rumeno modre

Pred Bronxi je drugo zaporedno tako rekoč kvalifikacijsko srečanje po vrsti v domači dvorani. Potem, ko se je prejšnji teden tekma z Mlinšami odvila vse drugače od domačih pričakovanj so se trenerji in ekipa ob navzočnosti predsednika kluba usedli in temeljito pogovorili o trenutni situaciji. Realno in kritično so sprejeli svojo odgovornost in sklenili, da s trdim delom skušajo negativni trend obrniti v pozitivno smer. Verjamemo, da bo ta trenutek resnice tudi dejansko vplival na uspešnejše nadaljevanje prvenstva.

Drugi del sezone Bronxi pričenjajo s tekmo proti ekipi Dobrepolja. Če se ozremo nekaj mesecev nazaj, na prvo srečanje v dvorani Videm, lahko z gotovostjo zatrdimo, da se je ravno v tem nesrečnem 1 kolu začela kalvarija Bronxov, ki se vleče že celo sezono. Po odličnem prvem polčasu in visokem vodstvu so namreč naši igralci dovolili, da se je tekmec v drugem delu igre vrnil v tekmo in poraz spreobrnil v svojo zmago. Verjamemo, da je ta lekcija bila dovolj velika šola za naše igralce, da v nobenem trenutku več ne bodo pomislili, da je nasprotnik premagan pred zadnjim piskom sirene.

Tekmo v areni Bonifika Koper si lahko ob izpolnjevanju PCT pogoja ogledate v živo in tako pomagate našim fantom na poti iz krize. Poleg PCT pogoja naj imajo obiskovalci še zaščitno masko in osebni dokument za identifikacijo.

Kot običajno je zagotovljen tudi direktni prenos na tej povezavi.