Drugo zaporedno gostovanje pelje Bronxe v Nazarje

Po dveh zaporednih domačih zmagah je sledil poraz proti državnim prvakom. Le ta ni pokvaril dobrega vzdušja v ekipi, saj je igralcem uspelo odigrati še eno zelo dobro tekmo. Obalna ekipa je nudila izreden odpor ekipi iz Litije, katerega so slednji dokončno strli šele v zadnjih minutah tekme.

V 7. prvenstvenem krogu gredo Bronxi na gostovanje k ekipi iz Nazarij. Glede na dejstvo, da sta kluba točkovno izenačena, oba namreč premoreta dve zmagi, gre pričakovati zanimivo in napeto srečanje.

Tekma bo zelo pomembna saj zmaga za oba sodelujoča pomeni premik k vrhu lestvice. V edinem obalnem prvoligašu so odločeni, da si jo priborijo, saj si želijo izpolniti zastavljene cilje. Izpolnitev le teh pa je uvrstitev med prve štiri najboljše ekipe lige in nastop v končnici

Zaradi specifične, precej obrambno naravnane igre domačinov bodo morali biti Bronxi potrpežljivi in skoncentrirani skozi celotno srečanje. Kakovost bi v tem primeru morala obroditi sadove v obliki novih treh točk.

Kako se nameravajo primorci spoprijeti s štajerci nam je povedal kapetan ekipe Andrej Franetič:

V petek nas čaka težka tekma. Naše misli so usmerjene le in samo na zmago. Verjamem, da je tekma v Litiji pomenila dodatno vspodbudo celotni ekipi in, da smo med tednom uspeli razčistiti večino zadev, ki so nas do sedaj bremenile. Upam, da bomo energijo namesto v polemike s sodniki in ostalimi stvarmi, ki nimajo zveze z dogajanjem na igrišču usmerili v igro. V tem primeru tudi pozitiven rezultat ne bi smel izostati.