Dvomov ni bilo. Bronxi so še enkrat visoko premagali Nazarje in dokazali, da si zaslužijo mesto v 1. ligi.

Prvi polčas se je končal z neodločenim rezultatom, kar je gostom še dajalo upanje na obstanek v 1. ligi. Bronxi so narekovali ritem igre, vendar so bili obenem tudi zelo neučinkoviti. Šele v 17 minuti so z domiselno akcijo izigrali gostujočo obrambo in z zadetkom Suhopoljca povedli. Suhopoljac, ki je bil brez dvoma najboljši igralec v prvem delu igre je bil najbolj zaslužen, da so gostje rezultat izenačili. Nekaj sekund pred piskom sirene je zapravil žogo in gostje so darilo izkoristili ter rezultat izenačili.
Drugi del igre je potekal po domačih željah. Že v 22 minuti je Ramič povedel domače v vodatvo, katerega je v 25. minuti Suhopoljac še povišal. Gostje so še zadnjič zapretili v 30 minuti z zadetkom Kolarja, vendar to ni zadostovalo za preobrat na tekmi.
Vse dvome o zmagovalcu je odpravil Tine Brus. V dveh minutah je dosegel tri čudovite zadetke in vzel gostom še zadnje upanje na pozitiven rezultat.
Do konca srečanja smo spremljali igro domačih polno domiselnih kombinacij. Na račun so prišli tudi naši mladi igralci in dva sta svojo priložnost izkoristila, ter se prvič v karieri vpisala med strelce v 1. sfl.
Želja po zadetku je bila ogromna in najprej je to uspelo Janiju Tedešku nato pa še Nikollu Berishi. Njihovo veselje, ki je bilo neizmerno je povzročilo tudi val navdušenja med gledalci. Zahvala za ta dosežek gre tudi njihovim soigralcem kateri so nesebično delali za to, da sta mladeniča lahko izpolnila svoje sanje.
Pozitvna energija se je z igrišča prenesla na teraso pred dvorano, kjer sta Mičo in Jani s harmoniko zabavala prisotne do zgodnjih jutranjih ur.