Evropski podpravki iz leta 2008 se bodo na Škofijah pomerili s Slovensko reprezentanco

Z organizacijo mednarodnih tekem je domači klub pričel že leta 2003, ko sta se na Škofijah pomerili članski reprezentanci Slovenije in Hrvaške. Čez tri leta je znova polna dvorana uživala v srečanju naše izbrane vrste proti Poljakom. Nedvomno se izjemna priložnost ponuja obiskovalcem tudi tokrat, saj si bodo v živo lahko ogledali še reprezentanco Italije (U-21), ki je na zadnjem Evropskem prvenstvu v Rusiji leta 2008 osvojila 2. mesto. Le domačini so bili takrat boljši z rezultatom 5 proti 4 od reprezentance, ki se bo v torek pomerila s Slovenijo. Da je tudi naša selekcija izjemno sposobna je dokazala ravno na omenjenem prvenstvu, saj je proti Italijanom iztržila neodločen rezultat. Žal se našim fantom, kljub odmevnemu rezultatu s sosedi ni uspelo uvrstiti v nadaljnje tekmovanje.

Reprezentanci se bosta med sabo pomerili dvakrat. V torek, 16.03.2010 ob 19:00 na Škofijah in v sredo v Ilirski Bistrici.

Primorski prvoligaši bodo kot vedno v reprezentanco Slovenije prispevali največ igralcev, kar je še razlog več da si občinstvo srečanje ogleda in s tem da dodatno vspodbudo našim fantom.