Festival malega nogometa. Fotogalerija člani: fantje in dekleta

16. Festival malega nogometa Koper 2014 je uspešno zaključen. V devetih dneh se je v športni dvorani na Škofijah predtavilo več kot 800 športnikov. Zanimive in napete tekme si je ogledalo več tisoč obiskovalcev.

Največ zanimanja javnosti je bilo deležno člansko tekmovanje s katerim se je festival tudi zaključil. Najprej smo dobili zmagovalke med dekleti, kjer je največ znanja pokazala ekipa Pro Tom Jelšane. Za veliki finale pa so poskrbeli fantje, kjer je nekoliko presenetljivo a popolnoma zasluženo zmagala ekipa z imenom: Kdo je naslednji. Na koncu so ostali sami na najvišji stopnički, saj so premagali vse nasprotnike.

Člansko tekmovanje so obeležila številna znana imena malega in velikega nogometa. Še posebej je izstopala ekipa Hoty Stile za katere so nastopili tudi igralci z reprezentančnimi in evroligaškimi iskušnjami kot so: Jukan, Radujko, Rajčevič in drugi. Kljub temu je najboljši posameznik turnirja postal Tadej Mihalič, ki je svojo ekipo ob pomoči soigralcev popeljal do samega vrha.

Fotogalerijo si lahko ogledate na tej povezavi.