Festival malega nogometa v polnem zagonu

V torek se je nadaljevalo predtekmovanje v članski kategoriji. V skupini B si je napredovanje zagotovila ekipa Kia Benčič. Iz skupine C sta napredovali dve ekipi: DDS Storitve kot zmagovalec in ekipa Korte kot tretja najboljša drugouvrščena ekipa. Iz skupine D sta napredovali Bellavita bar in Azzuro bar iz skupine D pa branilci naslova Bronxi in Hoti Style. Četrtfinale je v nedeljo 22. decembra. Prva tekma je ob 15.00 uri. Celoten razpored je viden na Banerju Festival malega nogometa 2013.

V petek so se pomerile ekipe igralcev starejših od 45 let. Prvič odkar se igra ta kategorija ni zmagala Luka Koper. Tokrat so bili najboljši Bronxi, kateri so Luko izločili že v predtekmovalni skupini nato pa v finalu premagali še ekipo Olmo.

Zelo zanimivo tekmovanje je v soboto potekalo v kategoriji U11. Po številnih izenačenih tekmah je slavila ekipa Piran A, ki je v finalu premagala Jadran Dekani B.

Sledilo je še tekmovanje v starostni kategoriji U15, kjer so zmagali organizatorji; ekipa Bronx 1, pred Jadran Dekani in Bronx 2.

Za zaključek je sledila še revijalna tekma najstarejših udeležencev veteranov starih nad 55 let. Ekipa Pirana je premagala ŠD Kras iz Opatjega sela z rezultatom 1:0.

Vsi rezultati in najboljši posamezniki so napisani na našem posebnem Banerju Festival malega nogometa Koper 2013. Lahko pa si ogledate tudi bogato fotogalerijo na spodnji povezavi.

Fotogalerija>