Finalni turnir slovenskega pokala prestavljen

V nedeljo je potekel rok za prijavo na razpis za organizacijo finala slovenskega futsal pokala. Pričakovalo se je, da bo prireditev organizirala ena od štirih ekip, ki se bodo potegovale za letošnjega zmagovalca. Med resnimi konkurenti za organizacijo smo bili tudi sami, vendar se na koncu nismo mogli odločiti za prijavo. V predvidenem terminu smo imeli velike težave dobiti prosto dvorano, ker pa vse skupaj sovpada še s pustovanjem nismo mogli prevzeti rizika organizacije v Bonifiki, saj smo v klubu ocenili, da je preveč negativnih faktorjev, kateri bi lahko zelo vplivali na obisk prireditve.

Očitno so zahtevni razpisni pogoji odvrnili od kandidature tudi Litijo, Puntar in Casino Safir. Na zvezi so ugotovili, da bodo težko uredili prenos na nacionalni televiziji in vse skupaj je pripeljalo do odločitve, da se finale prestavi na 9 in 10 april.

Sledil bo nov razpis in iskanje najboljšega ponudnika, ki bi organiziral to tekmovanje. V klubu bomo tudi tokrat pretehtali možnosti in se skladno s tem odločili o naslednjih korakih. Vsekakor pa bomo ne glede, kje se bo finale odvijal storili vse kar je v naši moči, da bi pokal prvič v zgodovini kluba končal v rokah naših igralcev.