Futsal life; novi projekt v FC Bronx Škofije

26. april 2018 ima vse možnosti, da bo v zgodovini Bronxov vpisan kot še eden izmed pomembnih mejnikov. Dan je namreč ugledal projekt, katerega so v klubu pripravljali že nekaj časa. Čast, da so bili prvi seznanjeni s Futsal life-om je pripadla igralcem in staršem selekcij U15 in U17. V nadaljevanju bo ta način dela predstavljen tudi vsem ostalim selekcijam.

Predstavitev je potekala v neposredni bližini škofijskega hrama futsala, v prijetnem ambientu vinske kleti Markežič. Ob tej priložnosti se gostitelju zahvaljujemo za prostor in prijazno postrežbo. Nosilca dejavnosti Marko Hrvatin in Goran Stanič sta navzočim predstavila vse novosti, ki se obetajo pri delu z mlajšimi selekcijami in za povedano požela aplavz vseh prisotnih.

Projekt Futsal life bo dejansko pomenil način življenja pri Bronxih s katerim se bo nivo dela dvignil na novo; višjo raven. Posledično bodo našim mladim igralcem ponujeni taki pogoji, ki bodo omogočali vrhunske razmere za delo in podaljšali sezono igranja futsala. Z aktivnostmi vseh mlajših selekcij se nadaljuje takoj po prvomajskih praznikih. V času do meseca septembra se bodo poleg intenzivnih treningov zgodili še štirje pomembni dogodki:

  1. Sodelovanje na mednarodnem Futsal festivalu v Zagrebu: selekcija U17; 10 junij 2018. Selekcija U15; 18 junij 2018
  2. Sodelovanje na mednarodnem Futsal festivalu v Novem Vinodolskem: selekciji U15 in U17; od 29 junija do 1 julija 2018
  3. Organizacija 1. Summer Futsal Festa na Škofijah od 8 do 15 julija 2018: Za vse selekcije od U7 do veteranov in deklet
  4. Organizacija skupnih priprav za mlajše selekcije konec meseca avgusta 2018

To so le nekatere izhodiščne točke široko zastavljenega projekta Futsal life o katerem bomo v naslednjih dneh še poročali.