Futsal magazin

Tokratni Futsal magazin je okrnjen, saj v njem iz neznanega razloga manjkajo zadetki ravno s tekme iz Ivančne Gorice, kjer so Bronxi porazili domačo ekipo. Še sreča, da je v drugih prispevkih veliko materiala, ki se nanaša na naš klub in na našo dvorano, saj bi drugače bila tokratna oddaja z vidika rumeno modrih totalno nezanimiva.

Poleg okrnjenega dela namenjenega 1. SFL je kar lep prispevek namenjen derbiju druge lige med ekipama Tomaž in Ptuj, ki je bil tudi prenašan v živo na spletni strani NZS. Zanimiva tekma v polni dvorani v Ljutomeru je pokazala, da bomo drugo leto v 1. SFL dobili vsaj eno, če ne tudi dve zelo močni ekipi.

Pogled v preteklost dogajanja v 14 krogu prinaša kar dva prispevka namenjena Bronxom. Najprej lanskoletna zmaga na Škofijah proti Ivančni Gorici, nato pa še derbi iz leta 2008, ko sta se na Škofijah udarila Bronx in Litija. Kot zanimivost naj omenimo, da je na tej tekmi Damir Pertič igral in tudi zadel za Bronxe, Miha Osojnik pa za Litijo. Kasneje so se namreč vloge obrnile, saj je Damir danes trener v Litiji, Miha pa je prvoligaško kariero zaključil v Bronxih.

Tudi v minutah za reprezentanco se vračamo v dvorano Burja. Gledalci so z glasovanjem določili, da si želijo še enkrat pogledati tekmo selekcij U21 med Slovenijo in Italijo, ki je bila odigrana na Škofijah leta 2010. Naši so zmagali s 4:2. V vratih domače izbrane vrste pa je bil naš današnji vratar Alen Mordej.

Vse to si lahko ogledate na tej povezavi.