Goran Stanič odstopil z mesta prvega trenerja članske ekipe.

Rezultatska kriza članske ekipe, ki se vleče že celo sezono je pripeljala prvega trenerja kluba do odločitve, da skuša s svojim odstopom spremeniti tok dogajanja. Predsednik kluba je upošteval trenerjevo željo in odstop sprejel.

Goran, ki je trenersko pot začel z ustvarjanjem piramide mlajših selekcij, katero je iz nič skoraj sam postavil na noge je svojo trenersko pot v članski ekipi pričel v sezoni 2005/2006. Čeprav je še aktivno igral je bil v vlogi pomočnika Zorana Teska pri ekipi, ki je osvojila 3. mesto. Samostojno trenersko pot je pričel v začetku leta 2007 in si z ekipo skozi play out izboril obstanek v ligi.

Šest let neprekinjenega vodenja članske ekipe v prvi ligi je zelo dolga doba s katero se lahko pohvali malokateri trener v našem prostoru. Najbrž tudi zaradi tega je že pred tekočim prvenstvom razmišljal, da bi mesto prepustil komu drugemu, vendar ga je vodstvo kluba prepričalo naj vztraja vsaj še eno sezono.

Tudi med sezono, ko rezultati niso dohajali ambicij kluba, igralcev in njega samega je nekajkrat sprožil zamisel, da bi se umaknil in morda omogočil ekipi, da zaigra drugače, oziroma začne dosegati boljše rezultate.

Klubsko vodstvo je ves čas vztrajalo pri želji, da sezono izpelje tako z igralci kot tudi s trenerji kateri so jo začeli in, da se kriza rezultata enkrat mora končati, saj je ekipa kazala velik potencial, le rezultata na žalost ni bilo.

Po domačem porazu z Nazarjami je trener še enkrat predlagal, da se nekaj poiskuša narediti in, da je v dobro kluba še vedno pripravljen odstopiti. Po tehtnem razmisleku je tudi uprava s predsednikom na čelu odstop sprejela.

Prepričani smo, da bo po krajšem premoru, ko se bo odpočil od naporov in pritiskov, ki jih prinaša vsakodnevno življenje s futsalom, Goran kmalu v akciji v eni od klubskih selekcij. S strani celotnega kluba pa mu vsekakor gre zahvala za vse storjeno v zadnjih letih, ko se je nesebično razdajal za razvoj njemu tako ljubega kluba.