Gostovanje v Mariboru

Po velikem domačem zmagoslavju nad Sevnico se Bronxi odpravljajo v štajersko prestolnico. Tam se bodo v dvorani Lukna v Ljudskem vrtu pomerili z domačo ekipo Re max Maribor.

Mariborčani so letos prijetno presenetili, saj so si že zagotovili končnico za prvaka. Uspeh je toliko večji, če vemo, da so se prejšnjo sezono v zadnjem trenutku rešili izpada iz lige.

Seveda je za tak rezultat bila potrebna temeljita prenova ekipe. Danes dres mariborske ekipe nosi kopica uveljavljenih igralcev futsala, ki so se vrsto let dokazovali v drugih slovenskih ekipah.

Bronxi so tudi v naletu. Zabeležili so že dve zmagi zapovrstjo. Tudi naša ekipa kaže bistveno drugačno sliko na igrišču od tiste jeseni, ko so Mariborčani visoko zmagali na Škofijah. Zato ne moremo trditi, da je zmagovalec znan že pred tekmo. Če lahko Benedikt upa na zmago v Kobaridu in Velike Lašče proti Dobovcu potem lahko z vso pravico tudi Bronxi skušajo presenetiti Mariborčane.

Konec koncev boj za obstanek še ni zaključen in vsaka točka bo pripomogla k mirnejšemu zaključku prvenstva. Uradno napoved kroga si lahko preberete tudi na tej povezavi.