Igralci iz kategorije U – 12 so navdušili prisotne gledalce

Koprčanom je prvo mesto prinesel preobrat na prvi tekmi, ko so uspeli uloviti zaostanek za Bronxi, kateri so vodili že z dve proti nič. Nato so bili še uspešnejši pri streljanju penalov in si zagotovili prednost pred Škofijoti. V nadaljevanju so sicer težko a zasluženo premagali še ŠKOU in Železničar iz Divače.

Škou je zasedel 2 mesto potem, ko je premagal Bronxe in Divačo. Tudi na tekmi s Koprom so se Ajdovci odlično držali in bili poraženi tik pred koncem tekme.

Mladi Bronxi so znova navdušili. Čeprav v povprečju najmanjši in fizično nedorasli so pokazali odlične igre in morda še največ tehničnega in taktičnega znanja. Le malo je manjkalo pa bi se tudi oni uvrstili v boj za enega od pokalov.

Ekipa iz Divače je sicer izgubila vse tri tekme, vendar bila enakovreden tekmec ostalim sodelujočim. Nekaj napak na začetkih srečanj je bilo krivih, da kasneje niso več uspeli uloviti svojih nasprotnikov.

Igralci iz te kategorije bodo znova navduševali v nedeljo 26.12. ko bodo na sporedu tekme v skupini B ter tekmi za tretje in prvo mesto.