Iz Dobovca brez točk

Na zadnje gostovanje rednega dela sezone so Bronxi odpotovali z željo, da bi skušali osvojiti tri točke in tako morebiti še prehiteli Puntar na četrtem mestu. Ker pa je Puntar premagal oslabljeni Oplast ta možnost ni bila več dosegljiva zato se je v Rogatcu odvila tekma brez obramb. Že drugič zapored je namreč na tekmi na kateri so igrali Bronxi padlo 16 zadetkov.

Še posebej je bil zanimiv prvi polčas v katerem so igralci obeh ekip zadeli kar 13 krat. V tem delu igre so bili Škofijoti enakovreden tekmec. Kljub začetnemu zaostanku so rezultat hitro spreobrnili in povedli s tri proti ena. Sledilo je obdobje igre, ko sta ekipi izmenično zadevali in še tik pred koncem polčasa je bil izid izenačen. Domači so povedli prav v zadnjem napadu.

V drugem delu je bilo zadetkov bistveno manj. Domači so zadeli še enkrat, Bronxi pa so skušali presenetiti z vratarjem v polju. Ta taktika se jim ni obrestovala, saj so domači zadeli še dva krat in si zagotovili zmago.

Izredno učinkovitost je znova prikazal naš Tine Kapun. Že drugo tekmo zapored je dosegel štiri zadetke in se nenadejano izstrelil na vrh lestvice strelcev po rednem delu tekmovanja. Upajmo, da bo tako razpoložen tudi v bodoče še posebej pa 14 in 21 marca, ko bosta na vrsti četrtfinalna obračuna s Puntarji. Prva in eventuelna tretja tekma sta v Tolminu, druga pa na Škofijah.