Iz Sevnice brez točk

Ekipa Sevnice je še drugi teden zapored premagala primorsko ekipo. Po Oplastu je v mestu ob Savi nasedel še Bronx. 

V prej slabem kot dobrem prvem polčasu so se bolje znašli domači igralci. Iz dveh akcij, ki niso obetale praktično ničesar so uspeli premagati Mordeja. Rumeno modri so bili preveč pasivni na igrišču, kar so domači izkoristili. Zadetka sta le nekoliko zdramila Bronxe in Grželj je hitro znižal rezultat na zadetek razlike. Gostje so počasi le zagospodarili na igrišču in si do polčasa prigrali dve zreli priložnosti. Obe je zapravil Čuk, enkrat je zgrešil, drugič pa je vratnica rešila domačega vratarja.

V drugem delu igre so naši igralci pokazali boljši obraz, vendar jih je tokrat tudi sreča oziroma zbranost zapustila. Priložnosti za preobrat je bilo več kot dovolj vendar zadetka v mreži Govekarja nismo videli. Kolar, Depangher, Hrvatin in Grželj bi lahko postali junaki srečanja, vendar se je na koncu veselil domači vratar.

Štiri minute pred koncem srečanja je v vratih Mordeja zamenjal Radiškovič. Bronxi so dva krat lepo izigrali domačo obrambo in zgrešili še dve izredne priložnosti. Tokrat bi se lahko proslavil Peroša. Žal je bil domači gol tokrat kot začaran. V zadnjih sekundah so domači celo uspeli odvzeti eno žogo in svojo zmago potrditi s strelom preko celega igrišča na prazna Bronxova vrata.

Tako se prvenstvo presenečenj in zanimivih rezultatov nadaljuje v svojem slogu. Nihanja ekip so vsaj na začetku prvenstva zelo velika in dejansko na nobeni tekmi ne moremo z gotovostjo predvideti zmagovalca. Tokrat so pač tudi Bronxi potegnili krajšo. Kljub temu ta poraz ne pomeni ničesar, saj so tudi druge ekipe kiksale tako, da se je potrebno le obrniti k vsaki naslednji tekmi posebej. Ta trenutek je zagotovo najbolj pomembna petkova pokalna tekma s Tomažom in v ponedeljek se vse misli usmerjajo le na to srečanje.

Zadetke z vseh srečanj si lahko ogledate na povezavi.