Iz Sevnice s točko

Z enega daljših gostovanj so Bronxi prinesli eno točko. Po igri in priložnostih bi si zaslužili tudi kaj več, vendar je boginja Fortuna tokrat Škofijotom obrnila hrbet.

Bronxi so brez pretiranega respekta do trenutno drugouvrščene ekipe večji del srečanja prevladovali na igrišču in si ustvarili kopico zrelih priložnosti za zadetek. Kljub temu so zadeli le enkrat. Strelec je bil Radiškovič v prvem polčasu.

Zapravljene priložnosti so se na koncu pokazale kot jeziček na tehtnici, ki je prevagal na stran domačih, kateri so uspeli izenačiti s pravim evrogolom. Poleg zadetka so domači zadeli še eno vratnico, drugih pomembnejših priložnosti pa niti niso imeli.

Prvo ime srečanja je bil domači vratar, kateri se je izkazal v izredni luči in je najbolj zaslužen, da Bronxi niso na obalo odnesli vse tri točke. Pri Škofijotih veseli dobra igra katera daje upanje, da bo kmalu začela prinašati tudi rezultate v obliki tako potrebnih zmag. Naslednja priložnost za tri točke bo že v petek, ko na Škofije prihajajo Mariborčani.