Iz Vrhnike z veliko točko

Bronxi so uspešno prebrodili tudi prvo gostovanje. Točka osvojena na Vrhniki je zlata vredna za našo mlado ekipo. Zanimiva in dramatična tekma polna preobratov bi se lahko končala tudi drugače vendar je po videnem neodločen rezultat najbolj pravičen.

V prvem polčasu so imeli domači več od igre, rezultat pa je bil na strani Bronxov. Videli smo pet zadetkov od tega so jih štiri dosegli Bronxi a žal enega tudi v lastno mrežo. Ravno avtogol Peroše v predzadnji minuti prvega polčasa je domače vrnil v igro, saj so na odmor odšli le z zadetkom zaostanka namesto dveh.

Drugi polčas je prinesel prevlado Bronxov, rezultatsko pa je boljše šlo domačim. Že v 2 in 4 minuti so zadeli dva krat in prešli v vodstvo. Bronxi se pa niso dali in njihova agresivna igra je prinesla veselje v 32 minuti, ko je za izenačenje zadel Đurič. Kljub mnogim napetim situacijam se rezultat do konca srečanja ni več spremenil.

Po dveh krogih imajo tako Bronxi že 4 točke kar je izjemen dosežek. Zdaj se lahko v miru posvetijo štiri dnevnim pripravam v termah Olimie in z optimizmom pričakujejo naslednje tekme.

Več o srečanju na Vrniki si lahko preberete na naslednjih povezavah:

Zapisnik tekme

Kometar tekem