Izjemno zanimiv vikend čeprav ni članskih tekem

Ta konec tedna bodo igralci članskih ekip v 1. SFL; razen seveda reprezentantov počivali. Naša izbrana vrsta se namreč nahaja na Češkem, kjer si bo skušala izboriti prvo uvrstitev na svetovno prvenstvo. Vsi si seveda želimo, da bi jim ta podvig uspel, zato bomo vneto spremljali dogajanje in navijali za naše fante.

Kljub temu to ne pomeni, da v dvoranah ne bo zanimivo. Še posebej to velja za dvorano Burja na Škofijah, kjer bosta v soboto in nedeljo dva pomembna derbija.

Naša kadetska ekipa se bo v soboto ob 18.00 uri pomerila z vodilnim Extremom, ki je v letošnji sezoni le enkrat zapuščal igrišče sklonjenih glav. Edini poraz je doživel prav na Škofijah z našo ekipo, zato bo zelo zanimivo videti kakšna so razmerja moči dva kroga pred pričetkom lige za prvaka. Obe ekipi sta namreč v elitno ligo že uvrščeni.

Za mladince pa se liga za prvaka že začenja to nedeljo. Ob 14.30 se bo pričela tekma 1 kroga med našimi Bronxi in večkratnim državnim prvakom v tej kategoriji Škofje Loškim Stripyjem. Do prvaka pelje 10 tekem zato je vsaka izjemno pomembna. Popravnih izpitov je zelo malo zato vsaka zmaga šteje dvojno. Pričakujemo pravi derbi na članskem kakovostnem nivoju zato pričakujemo tudi veliko gledalcev, ki bodo dali dodatne moči našim igralcem.

Vabljeni tako v soboto kot v nedeljo v športno dvorano Burja Škofije!