Kadeti zaključili s 100% izkupičkom

Še 12 zaporedno tekmo so naši kadeti zmagali in tako redni del prvenstva zaključili s 100% izkupičkom. Dosežek vreden vsega spoštovanja.

Čeprav so zadnjo tekmo rednega dela prvenstva naši fantje igrali proti zadnje uvrščeni Ivančni Gorici ničesar niso prepustili naključju. Zavedali so se, da bodo morali nastopiti močno oslabljeni, poleg tega pa se je nasprotna ekipa na prvi tekmi izkazala za sila neugodnega tekmeca in, da bo za tako željeno zmago potrebno močno garati.

Zavidanja vreden je podatek, da je visoko zmago 8-0 dosegla ekipa v kateri je bil le en igralec letnika 2001, štirje igralci letnika 2002 in kar štirje, ki še igrajo v selekciji U15 se pravi letnik 2003; vratar Baruca pa celo 2004. To dejstvo pove, da je ta ekipa presegla vsa pričakovanja in, da ima futsal na obali zagotovljeno bleščečo prihodnost.

Prvi del tekmovanja je zaključen tako, da bolje ne more biti. Sledi novo poglavje; končnica na izpadanje. Fantje so tako motivirani, da se ne rabijo nikogar bati, le poškodbe in bolezni naj se jih ognejo v velikem loku. Nasprotnik v 1/4 finalu je Kebelj avto Aleš. prva tekma pa v Oplotnici 24. februarja.

To enkratno lestvico si lahko ogledate tudi na tej povezavi