Kaj nam pa morejo?

Na Škofijah so šokirani sprejeli informacijo o kaznih za igralca izključena na tekmi z Dobovcem. Tine Kapun in Slaven Radiškovič sta po mnenju sodnika Šivica in tistih, ki mu in njemu podobnim ščitijo hrbet že vrsto let, največja kriminalca slovenskega futsala.

Ekipa, ki je devet krogov krepko prednjačila v športnem obnašanju in prepričljivo vodila na lestvici fair play-a se je čez noč spremenila v združbo divjakov, katere je potrebno kaznovati, izločiti, eliminirati.

Ni bilo dovolj, da nas je gospod, kateri očitno meni, da je zaradi tega, ker je odsodil eno tekmo na svetovnem prvenstvu pojedel vse znanje futsala na tem svetu okradel že med tekmo. Ni bilo dovolj, da nas je s tem dejanjem oškodoval še za naslednjo tekmo. Ne, Bronxe je potrebno vedno znova poiskušati uničiti. Ker v našem klubu na sceni ni več nekaterih akterjev na katerih so se nekateri sodniki in njihovi strici iz ozadja znašali vrsto let je bilo potrebno poiskati nove žrtve.

Šivic je odpiskal med tekmo kar je hotel in nihče mu ni mogel nič. Po tekmi je še nekaj malega dodal na papir in s tem dejanjem dva naša igralca oropal pravice do igranja za kar štiri tekme. Seveda so njemu nadrejeni z veseljem potrdili tako visoko kazen, saj je v svetu slovenskega futsala resnica le ena in sicer sodniška.

To smo v našem klubu okusili nemalokrat v teh 25 letih. Vendar tokrat vodstvo kluba ne namerava požreti kislega jabolka in molčati kot, da se ni nič zgodilo. Preveč dobrega so Bronxi dali futsalu, da bi nas imeli za norce tisti katere mi plačujemo, da pošteno opravijo svoje delo.

Ukrepi vodstva kluba bodo posredovani javnosti v naslednjih dneh. Vsekakor pa je enotno mnenje v klubu, katero bo posredovano tudi vsem odgovornim na futsal zvezi in NZS, da gospoda Boruta Šivica ne želimo videti nikoli več na nobeni tekmi katerekoli selekcije katere se bo udeležil naš klub.