Kljub glasni podpori konec za Bronxe. Maribor v polfinale.

Želje Bronxov po tretji tekmi se žal niso uresničile. Mariborčani so bili tudi v drugo boljši in so se pridružili ekipam Doboca, Kobarida in Litije v polfinalu državnega prvenstva.

Znova je blestel reprezentančni junak Damir Puškar, kateri je postal nočna mora za napadalce Bronxa. Zagotovo lahko trdimo, da bi Bronxi v letošnji sezoni uspeli vsaj enkrat premagati Maribor, če le ta ne bi imel na golu tega fenomenalnega vratarja.

Tudi v petek je bilo tako. Že v prvih dveh minutah je bil Marko Hrvatin dva krat popolnoma sam pred Puškarjem vendar je slednji oba njegova poiskusa obranil. Za povrh vsega pa so Štajerci iz drugega poiskusa prišli do protinapada in celo povedli.

In tako se je odvijala cela tekma. Bronxi so se mučili, prihajali v priložnosti, vendar zadetka niso dali, med tem pa so gostje izkoristili praktično vsako svojo polpriložnost in zadeli. Nič novega, tako pač je v športu.

Bronxom ostaja le tolažba, da so vsaj dva krat uspeli premagati fenomenalnega Puškarja, vendar to seveda ni moglo ogroziti zmage Masriborčanov.

Za Bronxe se je tekmovalna sezona zaključila. Sledi kratka pavza zaradi praznikov, nato najbrž skrajšani program treningov in priprava za naslednjo sezono.

Veseli pa dejstvo, da smo po dolgem času v dvorani na Škofijah slišali navijanje za domačo ekipo. Čeprav so bili Bronxi ves čas tekme v zaostanku so mladi domači navijači sicer člani mlajših selekcij kluba glasno vzpodbujali domačo ekipo. Bravo fantje.