Kljub solidni igri poraz z državnimi prvaki

Bronxi so na gostovanje k najboljši ekipi lige odpotovali precej zdesetkani, saj so zaradi kartonov in poškodb manjkali kar štirje igralci, ki so bili v kadru na zadnji prvenstveni tekmi s Ptujem. Pri domačih sta bila odsotna že nekaj časa poškodovani Mordej in Novak. V golu Dobovca pa je tokrat tekmo pričel Peček namesto običajno standardnega Puškarja.

Otvoritev tekme je potekala v enakovredni igri, vse do 6 minute, ko je iz gneče v kazenskem prostoru zadel Cesarec. Tudi Bronxi so pred in po zadetku imeli svoje situacije, ko bi lahko resno ogrozili domača vrata vendar realizacije, kot smo letos že vajeni ni bilo. Zato so domači v 13 in 17 minuti z zadetkoma Turka in Kneževiča postavili izzid polčasa 3-0.

Drugi polčas so bolje odprli Bronxi kar je rezultiralo z znižanjem domačega vodstva. V 24 minuti je po podaji Zajca zadel Bojkič. Še v isti minuti sta sledili lepi priložnosti Ećimovića, ki je zadel prečko in Zajca čigar strel je bil v zadnjem trenutku blokiran. Zato pa je v 33 minuti bil neusmiljen in natančen Perič in znova popeljal domače na tri zadetke razlike. Takoj za tem so Bronxi še enkrat zadeli okvir vrat. Peroša je s pravo bombo še drugič stresel domačo prečko. Kot ponavadi je po priložnosti Bronxov sledil gol domačih. Tokrat je bil strelec Čujec. Po petem zadetku so Bronxi namesto Mordeja v vrata postavili Bojkiča. In ravno njegov strel je prestregel Duščak in čez celo igrišče zadel prazna Bronxova vrata. Rumeni so kljub temu nadaljevali z enako igro in to je omogočilo Ećimoviću, da je v 39 minuti dosegel svoj prvi zadetek v 1 ligi za končni rezultat 6-2.