Končno nova zmaga članske ekipe

Delo je bilo opravljeno po pričakovanjih. Čeprav je bilo v ekipi čutiti nekaj nelagodja kar je tudi razumljivo, so igralci svoje obveznost opravili z odliko.

Številni porazi zagotovo niso pozitivno vplivali na psiho igralcev. Ekipa se je znašla v situaciji, ko je dobesedno morala premagati nasprotnika na njegovem igrišču. Tokrat pa je kakovost le prevladala in Bronxi so več kot zasluženo premagali Velike Lašče.

Povedli smo že v prvi minuti z zadetkom Zajca. Sledilo je obdobje nekoliko mirnejše igre. Tik pred polčasom je Zajc vodstvo Bronxov povišal. To je bilo dovolj, da so se naši igralci v drugem polčasu razbremenili in domačim nasuli še štiri zadetke. Zadeli so še Hrvatin, Peroša, Čuk in Zajc še tretjič na tej tekmi. Častni zadetek so domači dosegli v izdihljajih tekme.

S to zmago so Bronxi naredili pomemben korak k obstanku v ligi, vendar delo s tem še zdaleč ni zaključeno. Glede na kar nekaj presenetljivih, da ne rečemo čudnih ali celo sumljivih rezultatov, ki se dogajajo v zadnjih krogih bo potrebno do konca prvenstva zabeležiti še kakšno zmago, da se ne bi slučajno znašli v situaciji, ko bi o naši usodi odločali drugi.

Prva priložnost je že v petek, ko na Škofijah gostuje močna a obenem zagotovo premagljiva Sevnica. Upajmo, da je včerajšnja zmaga fantom dala vedeti, da so dovolj dobri, da se ne rabijo bati čisto nobene ekipe v tej ligi.

Več o zadnjem krogu si lahko preberete tudi na tej povezavi.