Konec prestopnega roka. Radiškovič odhaja v Italijo

Konec zimskega prestopnega roka je prinesel kar nekaj sprememb tudi v ekipi iz Škofij. Kot ponavadi odhajajo že uveljavljeni igralci, prihajajo pa mladi, ki bodo sčasoma morali prevzeti breme odgovornosti na svoja pleča.

Tako so bili na novo registrirani dvajsetletniki; Jure Depangher, Mitja Malčič in Tilen Kamenčič. Poleg njih so bili k članski ekipi priključeni tudi vsi ostali člani mladinske ekipe letnika 1992, saj so to igralci izhodnega letnika, ki za mladince nastopajo zadnjo sezono. Poleg njih so priložnost trenirati v članski ekipi dobili tudi ostali mlajši mladinci za katere je stroka ocenila, da bi se lahko v kratkem času ujeli s preostalimi igralci članske ekipe in tako nabirali prepotrebne izkušnje za naslednje sezone.

Prvi odhod se je zgodil že na samem začetku prestopnega roka. Bronxe je zapustil Slaven Radiškovič, ki bo po novem svoje malonogometno znanje delil s soigralci iz ekipe Star Five Monfalcone iz Italije. Tam se bo pridružil nekdanjemu Bronxu Marku Hrvatinu, Anžetu Široku in trenerju Simonu Rosiču.

Slavenu, ki je v Bronxih pustil močan pečat in odločilno pripomogel k nejvečjemu uspehu kluba; osvojitvi slovenskega pokala, želimo čim več odličnih iger v novem okolju.

O ostalem dogajanju v klubu vezanem na prestope igralcev bomo poročali v naslednjih dneh, saj je zelo možno, da se je še kakšen odhod zgodil prav v zadnjih trenutkih prestopnega roka.