Konec tedna v znamenju mladih

Članska ekipa se je v zelo spremenjeni sestavi prvič po praznikih dobila na treningu v sredo. Več o najbolj izpostavljeni klubski selekciji bomo poročali v prihodnjih dneh.

Zato pa so se takoj po praznikih v dvorano na Škofijah vrnili igralci ostalih Bronxovih selekcij in pridno trenirali, da bi kar najbolje pripravljeni dočakali prvenstvene tekme, ki jih čakajo ta konec tedna.

Prvi bodo na vrsti igralci selekcije U18, ki v soboto odhajajo v Ilirsko bistrico. Točno ob poldne se bo pričel njihov obračun z domačo ekipo Krt. Glede na stanje na lestvici so mladi Bronxi favoriti zato lahko opravičeno pričakujemo, da bodo tri točke romale na Škofije.

V nedeljo zgodaj zjutraj se na pot odpravlja naša selekcija U15. V Velikih Laščah bodo odigrali dve tekmi. Nasprotnika sta Extrem in Dobrepolje. Glede na vse boljše igre, ki jih zadnje čase kažejo igralci naše zaenkrat še vedno najmlajše selekcije ne bi bilo preveliko presenečenje, če bi kmalu na svoj račun vpisali prve prvenstvene točke.

V nedeljo se nadaljuje tudi 3. SFL MNZ Koper. Tudi tu Bronxi nastopajo z eno od mladinskih ekip. Tisti igralci, ki ne bodo v kadru za prvenstveno tekmo v Ajdovščini se bodo na Škofijah pomerili z ekipo A.S.C.I.

Kot že rečeno se preostanek ekipe U21 odpravlja na najbližje gostovanje. V Ajdovščini se bodo na zelo pomembni tekmi pomerili z domačimi Kix-i. Z zmago bi se Bronxi vrnili v igro za uvrstitev na drugo mesto, ki še prinaša polfinale državnega prvenstva. Zato je za pričakovati, da bodo naši igralci storili vse kar je v njihovi moči, da premagajo zahtevnega nasprotnika in s tem podaljšajo možnosti za ponovitev lanskoletnega uspeha.