Liga obalnih veteranov zaključena. Prvak Bronx

Zadnji krog Lige obalnih veteranov je odločal o novem zmagovalcu. V igri za prvo mesto so bile še tri ekipe in sicer: točkovno poravnana Luka Koper in Black & White ter Bronxi, ki so imeli pred njima dve točki prednosti. Ker sta obe ekipi zasledovalki svoji zadnji tekmi zmagali je o naslovu prvaka odločala zadnja tekma v sobotnem zadnjem krogu v kateri so se Bronxi pomerili z ekipo Bruhoti. Zmagi Luke in Black & White-a nista dovoljevali nobenih kalkulacij. Le tri točke so Bronxe peljale do naslova prvaka.

Bronxi so svoje delo opravili z odliko. Že v prvem polčasu so povedli s tremi goli razlike. Manjša nezbranost rumeno modrih v drugem delu je sicer Bruhote pripeljala le na zadetek zaostanka, vendar so Bronxi odreagirali šampionsko in še z dvema zadetkoma postavili stvari na svoje mesto.

Ob svoji deseti obletnici sodelovanja v Ligi obalnih veteranov so tako Bronxi slavili svoj prvi naslov prvaka. Naša ekipa je prispevala tudi najboljšega igralca lige. Največ glasov med vsemi je namreč zbral Igor Žagar.

Kako je izgledala podelitev in obilico dobre volje vseh sodelujočih, ki so se družili pozno v noč si lahko ogledate v bogati fotogaleriji.

Fotogalerija>