Maribor in Bronx že danes za polfinale

Danes se pričenja četrtfinale letošnjega prvenstva v 1. SFL. Odigrana bo le ena tekma in sicer Maribor : Bronx. Zaradi zasedene dvorane v petek sta se tekmeca namreč dogovorila, da tekmo odigrata prej.

Bronxi so dobili najbolj neugodnega tekmeca kar so si lahko želeli. Zmagovalec pokala Maribor odkrito cilja tudi na naslov državnega prvaka. V Olimijah so bili štajerci boljši vendar je pomembno to, da so Bronxi odigrali bistveno bolje kot v prvenstvu.

Žal pa je ravno v najbolj nepravem trenutku na Škofijah veliko težav z igralskim kadrom. Hrvatin in Mirkovič ne moreta igrati zaradi kartonov. Čuk se je poškodoval še pred polfinalom pokala na katerem sploh ni nastopil in tudi tokrat ne bo. Vratar Kocjan je na polfinalu sicer nastopil vendar se je stanje njegove poškodbe le še poslabšalo in ker ima tudi Tominec šolske obveznosti bo tokrat najbrž v vratih Bronxov Andreas Skutelj, kateri sicer brani v 3. SFL Koper za mlado ekipo. Dlje časa je poškodovan tudi Jan Radič in le upamo lahko, da se tekom dneva ne bo pojavila še kakšna nevšečnost.

Vse to jasno pove kdo je favorit današnjega srečanja. Bronxi bodo najbrž skušali vse moči usmeriti na domačo tekmo naslednji teden, kjer bodo pred svojimi navijači skušali pripraviti kakšno presenečenje.