Marko Janjič ob asistenci Mihe Osojnika in Zorana Teska prevzel vodenje članske ekipe

Potem, ko je v nedeljo po tekmi z Nazarjami vodstvo kluba sprejelo odstop trenerja članske ekipe je takoj pričelo z iskanjem rešitev za zapolnitev izpraznjenega mesta. Do revolucionarnih obratov ni prišlo. Vodstvo kluba je vztrajalo na svojih smernicah in odgovorno vlogo ponudilo dosedanjemu pomočniku Marku Janjiču.

Oteževalna okoliščina pri začetku sodelovanja je bila Markova bolezen, katera ga je prikovala na posteljo, zato se je predsednik kluba obrnil na Zorana Teska in ga zaprosil za sodelovanje v zapleteni situaciji. Zoran je kot vedno rade volje priskočil na pomoč in organiziral delo dokler se zdravstveno stanje Janjiča ne izboljša.  Poleg tega bo sam tudi v bodoče koordiniral delo med klubskimi selekcijami s posebnim povdarkom na članski ekipi.

Sam je tudi poiskal novega pomočnika prvega trenerja. To nalogo bo v bodoče opravljal Miha Osojnik. Miha bo še naprej aktiven igralec, ki se bo skozi sodelovanje z Markom in Zoranom uvajal tudi za delo v trenerskih vodah. Zaradi različnih objektivnih okoliščin sta tekmo v Kobaridu vodila Miha Osojnik in predsednik kluba, že od ponedeljka dalje pa je ekipa na delu v popolni postavi.