Meteorplast zmagal. Bronxi četrti v državi

Kako hitro se v futsalu spreminja dogajanje na igrišču je še najbolj vidno pri mlajših selekcijah. Bronxi so že na Škofijah zapravili priložnost, da bi v Ljutomer odšli z mnogo višjo prednostjo od le dveh zadetkov. Preveč zrelih priložnosti je bilko zapravljenih in s tem omogočeno nasprotniku, da se je obdržal v igri za povratno tekmo.

Ker se je tudi v Ljutomeru ponovil podoben scenarij kaj več od poraza žal ni bilo dosegljivo. Mladi Bronxi so igrali in grešili, starejši in s tem nekoliko izkušenejši domačini pa so vsako napako kaznovali z zadetkom. Izzid polčasa 5:0 za domače je Škofijotom zbil moralo tako, da v drugem delu niso bili sposobni narediti preobrata. Ker je bila tekma odločena je trener dal priložnost vsem igralcem za igro. Domači so tako Bronxom v zadnjih petih minutah nasuli kar osem zadetkov, kar pa ni realna slika dogajanja na igrišču do takrat.

Ne glede na poraz je četrto mesto zelo lep uspeh te ekipe. Potrebno je vedeti, da našo selekcijo sestavlja več kot polovica igralcev letnika 2004 kateri bodo lahko igrali še naslednje leto, kar pa pri nasprotnih ekipah ni bil primer, saj so vsi nastopali izključno z letniki 2003. Tako, da ta naša selekcija še ni rekla zadnje besede in bo v naslednji sezoni zagotovo znova krojila vrh lige.