Mladi Bronxi so si s Puntarji razdelili točke

Kluba, ki sta pred tem premagala novinca iz Velikih lašč sta se za prvenstvene točke pomerila v športni dvorani Burja na Škofijah. Mladi igralci obeh klubov so se zelo izkazali. Priča smo bili zelo zanimivi in kvalitetni tekmi.

Domači so začeli podjetneje a kljub temu prejeli zadetek. Nato so se začele vrstiti domače priložnosti toda tako kot v petek na članski tekmi žoga ni hotela v gol. Nasprotno kar tri krat se je odbila od vratnice.

Po lepi akciji Mesarca je ta z močnim udarcem premagal nekoliko nepripravljenega gostujočega vratarja in rezultat izenačil. Namesto domačega vodstva smo v nadaljevanju videli boljšo igro Puntarjev kateri so svoje vodstvo povišali na dva zadetka.

Takrat se je začel domači lov za točke. Domači so z dvema zadetkoma Ninkoviča rezultat poravnali. Čisto v zadnjih sekundah tekme so imeli zrelo priložnost za zmago vendar Kocjančič ni izkoristil zelo lepe priložnosti.

Nasprotnika sta si zasluženo razdelila točki, njihov boj pa je s fotoaparatom spremljal Drago Julijan kateri nam je velikodušno odstopil nekaj fotografij. Te si lahko ogledate v foto galeriji na tej povezavi.