Mladi Bronxi so vzeli točko vodilnemu Extremu

Mladi Bronxi so v tekmovanju U21 gostli vodilno ekipo lige in iztržili neodločen rezultat. Izredno zanimiva in kakovostna tekma je imela dva različna polčasa. V prvem so prevladovali domači igralci v drugem pa so gostje le uspeli izničiti domače vodstvo.

Čeprav neobremenjeni z izidom so domači mladinci odigrali tekmo kot, da bi se borili za kaj pomembnega. Začetno krizo so s pomočjo vratarja Skutelja, kateri je fenomenalno reševal napake soigralcev hitro prebrodili in prevzeli vajeti igre v svoje roke. Sledilo je sanjskih 15 minut igre, ko so Bronxi dokazali, da bo naslednjo sezono potrebno resno računati na njih.

Izvrstno igro so domači kronali kar s tremi zadetki medtem, ko gostom ni uspelo zadeti niti enkrat. Poleg učinkovitosti je navdušila zrela igra v polju katera gostom ni dovoljevala, da bi pokazali svoje kvalitete. Za domače so zadeli Loredan, Pohlen in Felda.

V drugem delu so gostje zaigrali še bolj angažirano saj niso imeli kaj za izgubiti. Njihov trud se je obrestoval že v 24 minuti, ko je zadel Kordiš. Že minuto kasneje je rezultat še dodatno znižal Modic. Temu zadetku bi najbrž lahko tudi oporekali saj je bila žoga pred podajo do strelca najbrž že krepko v avtu. Gregorič je nekoliko kasneje rezultat poravnal na tri proti tri.

Naslednjih 12 minut nismo več zabeležili zadetka saj igralci obeh ekip niso uspeli zadeti iz svojih priložnosti. Končni remi je konec koncev tudi zasluga truda obeh ekip in si ga ekipi zaslužita.

Extremovci so pokazali karakter vodilne ekipe, saj so se uspeli pobrati po visokem zaostanku. Bronxi pa so tudi dokazali, da so zelo neugodna ekipa katera bi vse svoje kvalitete morala pokazati in dokazati v naslednjem prvenstvu. Ekipa bo namreč ostala skoraj nespremenjena a leto starejša in izkušenejša.