Mladi znova navdušili s tremi zmagami

Za nami je sanjski konec tedna. Od petka do nedelje so naši igralci odigrali 4 tekme in na prav vseh zabeležili prepričljive zmage. O visoki petkovi zmagi članov smo že poročali zato je ta zapis namenjen našim najmlajšim. Selekciji U17 in U19 sta ta vikend počivali vendar kljub temu ljubitelji futsala niso ostali prikrajšani za zanimivo dogajanje na Škofijah. Nekaj 100 je bilo takih, ki so si ga ogledali v živo in zagotovo jim ni bilo žal, da so svoj čas porabili za ogled tekem.

V soboto je svoj uvodni turnir odigrala selekcija U13. Naši fantje so navdušili s kombinatorno igro in dobro realizacijo, kar je pripeljalo do zmag nad ekipama, ki naj bi skupaj z nami krojili vrh prvenstvene lestvice. Ekipo Extrema smo premagali s 8-1, moštvo Ribnice A pa s 4-0. Naša premoč je bila taka, da bi rezultat realno moral biti še višji. Toda kot je pri nas v navadi trenerji niso lovili strelskih rekordov ampak so ob visoki prednosti raje dali priložnost za igro vsem 14 prisotnim igralcem. Tudi nabiranje izkušenj je pomemben del futsal vzgoje.

Podobna zgodba se je zgodila tudi v nedeljo na zadnji tekmi tega vikenda. Bronx je na tekmi z Dobrepoljem zabeležil še četrto visoko zmago. 9-2 je bil končni izzid. Že podatek, da je bilo ob polčasu 7-1 pove dovolj o superiornosti naše ekipe. Poleg vseh igralcev v polju so se kot zanimivost v našem golu zvrstili kar trije vratarji in vsi trije so svoje delo opravili odlično.

Naslednji konec tedna prinaša številne zanimive tekme. Člani gredo v goste k Stripiju v Škofjo Loko. Zagotovo bo to odlična in težka tekma. Naši najmlajši iz selekcije U13 bodo drugi turnir v Velikih Laščah izpustili, ker so prosti. Na Škofijah pa bomo lahko spremljali tri derbije; v soboto nastopa U17 v nedeljo pa je kar dvojni program, ko igrata doma tako U15 kot U19.