Mladinci do nove zmage

Naša mladinska ekipa uspešno nadaljuje svojo pot k polfinalu. Znano je namreč, da bodo le zmage našo selekcijo U21 obdržale v krogu ekip, ki se bodo borile za uvrstitev v polfinale državnega prvenstva. V prvem delu zamujeno je pač potrebno nadoknaditi sedaj.

Misija polfinale se je pričela prejšnji teden z zmago na vedno vročem parketu v Ajdovščini. Tri proti ena je bil rezultat za Bronxe.

V nedeljo je na Škofijah gostovala ekipa Puntarja. Čeprav oslabljeni so se gostje pokazali kot zelo čvrsta in neugodna ekipa. Začetek tekme namreč ni kazal na nič dobrega. Puntarji so povedli že z dve proti nič, ko so se končno zbudili tudi domači igralci.

Depangher je po podaji Zajca rezultat znižal že v prvem delu igre. V nadaljevanju sta Kolar in Zajc izid preobrnila v korist domačih. Puntarji so še enkrat udarili in rezultat poravnali. Tik pred koncem tekme pa je izvrsten prodor Zajca zaključil Kolar in s svojim drugim zadetkom prinesel Bronxom zmago.

Čez dva tedna sledi tekma v Ribnici, kjer Bonxi znova nimajo na razpolago mnogo rešitev. Le zmaga jih bo obdržala do konca v igri, zato bodo po njo v Ribnico tudi odpotovali.