Mladinci med štirimi najboljšimi v državi

Tekma proti trdoživi ekipi Zavasa se je končala po naših željah. Točko, ki smo jo potrebovali smo si tudi priborili. Boj je bil sila težak zato pa točka toliko slajša.

Naši mladinci so močno želeli uvrstitve med štiri najboljše ekipe v državi zato so si to mesto hoteli zagotoviti še pred zadnjim krogom. Da bi to dosegli so morali proti Zavasu osvojiti vsaj točko. Tekma se je pričela po naših željah. Premoč smo kronali s čudovitim zadetkom Kamenčiča. Naši fantje bi vodstvo lahko tudi povišali a žoga kar ni hotela več v mrežo. Gostje so izenačili iz na prvi pogled nič kaj nevarnega prostega strela. Izenačenje jim je dalo krila in tekma se je dobesedno razplamtela.

Takoj na začetku drugega polčasa so gostje še povedli in Bronxom je na enkrat trda predla. Na igrišču se je bil boj za vsak centimeter parketa. Priložnosti sta imeli obe ekipi. Do konca tekme pa smo videli le še en zadetek. Le ta se je zgodil v gostujoči mreži. Zabil ga je Jure Depangher. Da je rezultat do konca tekme ostal nespremenjen ima velike zasluge tudi naš novi vratar Denis Posavec, kateri je zaustavil nekaj težkih strelov in celo en kazenski strel z desetih metrov.

Po treh letih se Bronxi znova potegujejo za naslov državnega mladinskega prvaka. Nasprotnik v polfinalu prihaja iz vzhodnega dela države in bo najbrž Tomaž ali Sevnica. Čestitke našim fantom za izjemen uspeh. Več o tekmovanju U21 si lahko ogledate na tej povezavi.