Mladinska ekipa premagala trenerje in vodstvo kluba

Medtem, ko je večina igralcev članskega moštva z ekipo Zavaruj.si odpotovala na futsal fest v Smederevo so na Škofijah zaključili sezono mladinskih selekcij. Kot vsako leto je zaključek prinesel tekmo v kateri so se mladi igralci pomerili proti ekipi sestavljeni iz trenerjev in vodstva kluba iz Škofij.

Že pred tekmo smo bili priča številnim “grožnjam” iz nasprotnih taborov, kako bodo premagali nasprotnika in kako visoka bo zmaga katere od ekip. Seveda je šlo za dobronamerne zbadljivke katere so vedno prisotne ob takih priložnostih.

Mladinci so se zbrali v polnem številu, medtem ko so morali njihovi nasprotniki zaradi številnih poškodb v svojih vrstah nekoliko improvizirati. Kljub temu je predsednik kluba uspel zbrati zelo solidno ekipo s številnimi igralci, ki so pred mnogimi leti prvič popeljali Bronxe v 1 SFL.

Uvod je prinesel pritisk veteranov, kateri so se izkazali z neučinkovitostjo. To so mladi Bronxi vedeli kaznovati in hitro povedli s tremi zadetki razlike. Vročina v dvorani je opravila svoje in vedno bolj upehano vodstvo kluba je začelo izgubljati stik s svojimi nasledniki.

Veterani so pričakovali tudi nekoliko več podpore s strani sodnika (Žuniča) vendar le te žal niso dočakali, zato so morali priznati premoč mladincem. Končni rezultat je bil 10 proti 3. Revanša sledi naslednje leto.

Razočaranih po srečanju ni bilo. Nasprotno; mladi so bili veseli, da so premagali svoje predhodnike, trenerji in vodstvo pa tudi, saj so uspeli vzgojiti igralce, ki že sedaj kažejo velik potencial.

Zaključek je sledil na terasi pred dvorano ob pijači in hrani za vse udeležence.

V pogonu do konca šolskega leta ostajajo le še najmlajši iz selekcij U13 in U10 katere vodi Marko Hrvatin. Tudi za njih bodo v klubu pripravili še nekaj prijateljskih tekem in nato zaklučili letošnjo sezono.