Močno oslabljeni Bronxi poraženi od Puntarjev.

Že po tekmi v Dobovcu je bilo jasno, da nas sodnik Šivic ni oškodoval samo tam ampak, da se bo to nedvomno poznalo tudi na naslednjih tekmah. Če mu je to bil namen potem ga je tudi dosegel, saj so Bronxi s Puntarjem izgubili.

Že tako maloštevilna obalna ekipa ni uspela nadomestiti manjka dveh pomembnih igralcev. In ta manjko se bo poznal vse do konca prvenstva. Vse to zaradi enega človeka, ki si ob podpori odgovornih lahko privošči praktično karkoli si želi. Če si g. Šivic misli, da prihajajo gledalci v dvorane gledati njega se močno moti. Gledalci si želijo dobrega futsala on pa jih je tega oropal s svojim neodgovornim ravnanjem.

Kljub temu so se Bronxi borili po svojih močeh. V ekipi je bilo kar pet igralcev iz mladinske ekipe. Celo tekmo so lovili nasprotnika, na koncu pa jim je zmanjkalo malo znanja, moči in tudi sreče, da bi ga ulovili.

Igralci iz Tolmina niso krivi za težave v katere je Bronxe pahnil sodnik Šivic zato je njihova zmaga zaslužena. Upravni odbor obalnega kluba pa se bo te dni odločal o tem, če bo ekipa sploh potovala v Nazarje in ali bo po novoletnih praznikih še tekmovala v 1. SFL.