Na Škofijah derbi dna lestvice

Po dveh zaporednih porazih je prišel na vrsto prvi trenutek resnice. Bronxi so se utaborili na dnu lestvice kjer jim družbo dela le še ekipa Benedikta. In ravno Benedikt je Bronxov naslednji nasprotnik.

Čas za uvajanje je hitro minil. Če je bil poraz v Rogaški slatini pričakovan lahko tistega proti Ribnici na domačem igrišču že štejemo za izgubljeno priložnost z dokaj enakovrednim nasprotnikom. Še en tak poraz bi Bronxe spravil v zelo neugodno situacijo saj bi kar močno zaostali za najbližjimi ekipami pred sabo.

Najbrž so fantje tudi sami ugotovili, da bo za tekmovanje v prvi članski ligi potrebno dati mnogo več od do sedaj pokazanega. Nobena ekipa namreč ne bo položila orožja brez boja. Naši fantje pa bodo morali igrati krepko nad svojimi trenutnimi zmožnostmi v kolikor bodo želeli rezultatsko krivuljo obrniti v pozitivno smer.

Dobra novica je, da se v ekipo vrača Zajc. Najbrž bosta končno zaigrala tudi Čajič in Mesarec. To pa je tudi vse saj ostali igralci, ki so poškodovani svojih težav še niso sanirali.

Tekma v športni dvorani Burja se bo pričela ob 20.30. Vstop je kot ponavadi prost zato vabljeni na Škofije. Podporo gledalcev bo ta mlada ekipa še kako potrebovala.