Na Škofijah so izpeljali žreb in predstavili urnik 14. Festivala malega nogometa Koper 2012

Odločitev organizatorjev, da na letošnji žreb kot najpomembnejšega gosta povabijo Roberta Volka je bila skoraj samoumevna. V 25 letih delovanja je KMN Bronx svoj največji uspeh v 1. SFL dosegel ravno z legendarnim Lupotom v vratih.

Lupo je eden najbolj markantnih vratarjev v Sloveniji. V velikem nogometu je branil v jugoslovanski drugi in medrepubliški ligi. Po osamosvojitvi je poiskusil slovensko prvo ligo. Dve leti je branil tudi v tujini. Zelo pomembno vlogo je imel pri povratku Olimpije iz 5 lige nazaj v elito.

Če je njegova nogometna pot impresivna je prav taka tudi malonogometna. Še v času Jugoslavije je bil gonilna sila Tutti Frutti Sončka pri katerem je sodeloval s še danes aktivnim članom našega kluba Dušanom Tešičem. Pred šestimi leti je bil povabljen k Bronxom za trenerja vratarjev. Toda Lupo ne bi bil takšen kot je, če ne bi dela zagrabil 150 % in na koncu celo odbranil dobršen del sezone v kateri smo osvojili končno 3 mesto.

Oragnizatorji vešči tovrstnih opravil so žreb opravili hitro in transparentno. Rezultati le tega pa so vidni v priloženem dokumentu.