Na Vrhniko po pokal in medalje

Današnji povratni finalni dvoboj med Vrhniko in Bronxi v kategoriji U19 bo dokončno sklenil futsal sezono 2020/2021. V veliko veselje nam je, da bodo na zadnji tekmi sezone nastopili tudi naši igralci, saj to dokazuje, da spadajo v sam vrh slovenskega mladinskega futsala.  Po končani tekmi si bo naša ekipa nadela zaslužene medalje in dvignila pokal. Katere barve žlahtna kovina bo krasila klubske vitrine bomo izvedeli nekje okoli 20 ure.

Dejstvo je, da ima domača ekipa po prvi tekmi na Škofijah kar konkretno prednost vendar slednja vseeno ne dovoljuje, da bi se lahko veselili končne zmage še pred koncem povratnega srečanja. Naši igralci se bodo zagotovo potrudili tekmecu zagreniti življenje. Futsal je namreč tako dinamičen in nepredvidljiv šport, da se rezultat v nekaj minutah lahko obrne v prid ene ali druge ekipe, zato so presenečenja možna in tudi že veliko krat videna. Poleg tega so Bronxi v tej sezoni mnogo krat dokazali, da jim srečanja v gosteh celo bolje ležijo od tistih v domači dvorani. Če bo boginja Fortuna nekaj svoje naklonjenosti tokrat namenila tudi  rumeno modrim; kar bi bilo tudi prav, saj je na prvi tekmi na naše igralce pozabila, bi se lahko tudi kaj “zakompliciralo”.

Ne glede na končni izzid povratne tekme lahko že sedaj čestitamo našim igralcem za izjemno sezono in si le zaželimo, da v takem tempu nadaljujejo še naprej.

Tekma Siliko – Bronx se bo v dvorani osnovne šole Antona Slomška pričela ob 18 uri. Možno si jo je ogledati v živo v dvorani pod pogoji PCT ali pa v prenosu na tej povezavi.