Najmlajši Bronxi zaključili v četrtfinalu. Sevnica še v drugo za odtenek boljša

Skoraj 150 ljudi si je prišlo ogledati povratno tekmo 1/4 finala selekcij U13 med domačimi Bronxi in Sevnico, kar je zagotovo neverjeten podatek. Tudi gostujoča ekipa je imela glasno podporo, saj so jih spremljali igralci in starši mlajših selekcij NK Krško, ki so se udeležili turnirja v Umagu in čigar igralci obenem nastopajo tudi za Sevnico. Ta podatek kaže, da je ponekod v Sloveniji sobivanje futsala in nogometa možno in celo zelo uspešno.

Sama tekma je imela podoben potek kot tista v Sevnici. Bronxi so povedli in nato zapravili nekaj priložnosti za povišanje vodstva. Sevničani so to izkoristili in do polčasa obrnili izzid v svoj prid. V drugem delu so Bronxi izenačili in v času največjega pritiska znova prejeli zadetek. Več, ko so domači pritiskali na goste več je bilo vrzeli v njihovi obrambi in spretni in srečni gostje so to zelo dobro izkoritili. Na koncu se je skupne zmage zasluženo veselila ekipa, ki je imela manj nihanj med igro, kar je pri otrocih še najbolj pomembno. Bronxi so žal na obeh tekma izpustili možnost, da bi ob vodstvu le tega povišali na neko varno razliko in vsakič so za svojo neefikasnost bili kaznovani, kar obenem kaže tudi na kakovost, ki jo premorejo v ekipi Sevnice. V dvoboju dveh enakovrednih ekip so pač bili uspešnejši slednji.

Obema ekipama čestitke za pokazano na igrišču, gostom želimo veliko sreče v nadaljevanju tekmovanja, našim fantom pa, da nadaljujejo po začrtani poti in zagotovo se jim bo v bodoče vse obrestovalo z omevnimi izzidi.