Nastopi Bronxov konec prejšnjega tedna so se končali skoraj popolno. Vse selekcije, ki so nastopile so osvojile kar devet od dvanajstih možnih točk

Z veliko optimizma je odšla naša članska ekipa v Nazarje in ga upravičila s premočjo na igrišču in zasluženo zmago. Nove točke z gostovanja so lep obet pred serijo treh tekem na domačem igrišču.
Zgodaj v sobotnem popoldnevu so na parket športne dvorane Burja stopili igralci naše veteranske ekipe. Vedno neugodna ekipa Dash je bila tokrat brez moči. Bronxi so prikazali eno boljših iger to sezono in nasprotnika deklasirali z rezultatom 8 proti 1. V soboto jih čaka še zadnji krog letošnjega tekmovanja, ko se bodo pomerili z ekipo Šavri.
Takoj po končani veteranski ligi je bila na vrsti tekma selekcije U-21. Naši igralci so se pomerili z Ajdovskim Kixom in dokazali, da dobre igre v zadnjih tednih niso bile slučaj ampak dejansko plod dobrega dela. Da je forma igralcev v vsponu je bilo videti že nekaj kol, vendar so Kobarid, Gorica in Ribnica še uspeli vnovčiti svoje kvalitete in tesno zmagati. Ajdovcem pa razen začetnega vodstva to ni uspelo. Začetni zaostanek so naši igralci spremenili v vodstvo za tri zadetke in gostje so do konca tekme le še enkrat zadeli ter zasluženo izgubili. Tudi to selekcijo čaka v nedeljo zadnji krog, ki ga bodo odigrali v Ilirski Bistrici.
V nedeljo dopoldan so še naši Mega Bronxi pomerili z ekipo Smile. V nekakšnem derbiju začelja so bili naši igralci preveč neučinkoviti, da bi nasprotnik tega ne vedel kaznovati. Nasprotna ekipa je bila boljša s pet proti ena. Tudi liga Macron se bo zaključila to nedeljo. Mega Bronxi se bodo pomerili z ekipo Pub 33.