Neodločeno z Dinamom iz Zagreba

Za Bronxi je še en uspešen konec tedna. V Puli je naša sicer zelo oslabljena članska ekipa odigrala dve močni tekmi. Še posebej veseli odlična predstava z Dinamom iz Zagreba katera je rezultirala z neodločenim izzidom. V dvorani katera nosi ime po legendarnem boksarju Mate Parlovu se je zbralo kakih 200 gledalcev, ki so v prvi tekmi dneva spremljali dvoboj domače ekipe in Bronxov. Bronxi so večino tekme odigrali suvereno in vodili z dve proti nič. Proti koncu tekme pa jih je nekoliko zdelala utrujenost, nekoliko pa je k preobratu domače ekipe prispevalo tudi dejstvo, da je takoj za to tekmo sledila tekma z Zagrebškim Dinamom. Podzavestno so rumeni, kateri so sicer imeli le dve zamenjavi, popustili in dovolili domačinom, da so se veselili prestižne zmage (5:2).

V drugi tekmi smo spremljali dvoboj dneva. Naši fantje so se čeprav maloštevilni in utrujeni od prejšnje tekme odlično kosali z velikim favoritom. Dinamo je zadel v prvem polčasu, Bronxi pa v drugem za končni neodločen izzid (1:1). Dinamo je na zadnji tekmi visoko premgal Pulo (9:0) in osvojil neuradno prvo mesto na turnirju.

Domačini so se izkazali s prijaznostjo in dobro organizacijo in zagotovo bomo v bodoče še spremljali prijateljske tekme med našima ekipama.