Neroden spodrsljaj s Stripyjem

Bronxi so doživeli še drugi letošnji poraz v 1. SFL. Če je bil tisti v Mariboru še nekako pričakovan potem se za tega v Škofji loki zagotovo ne more reči enako. Že neodločena rezultata v Vrhniki in Sevnici lahko štejemo bolj kot izgubo kot pa osvojitev točk. Poraz v Škofji loki pa nas je definitivno oddaljil od vodilnega trojčka, kar je še slabše pa je to, da smo ekipam, ki so uvrščene za nami dovolili, da so nas praktično ulovili.

Petkov večer je razen določenih trenutkov bolje čim prej pozabiti. Tekmo smo sicer odprli odlično. Zajc je zadel za naše vodstvo. Nato pa prava mala katastrofa. Najprej izenačenje po vrsti napak v naši obrambi, nato pa nekaj kar ne pomnimo, da smo kdaj videli. Dva avtogola Radiškoviča v praktično eni minuti. Kljub šoku so se naši igralci še uspeli pobrati in do polčasa izzid izenačiti.

V drugem delu ni bilo kaj dosti omembe vrednega vse do trenutka, ko so sodniki najbrž neupravičeno dosodili penal za domače. Posnetek bo razkril, če so se Bronxi jezili upravičeno ali ne. Domači so darilo izkoristili in povedli. Rumeni so takoj nadaljevali z vratarjem igralcem v polju in Zajc, ki je bil v tej vlogi je praktično iz prvega napada izzid izenačil. Ta hitri zadetek je kot kaže zapečatil usodo Bronxov, saj so le tej dobili občutek, da bodo domači imeli težave proti igri z vratarjem. V nadaljevanju se je ta odločitev pokazala kot zgrešena. V zadnjih treh minutah so Bronxi prejeli kar štiri zadetke in sami zapečatili svojo usodo ter se pripeljali do sile neugodnega poraza, ki jih je iz boja za vrh lestvice v trenutku spustil na realna tla v skupino z ekipami, ki se bodo borile za uvrstitev v play off.