Neuspešni na prazničnih tekmah

Pred in med velikonočnimi prazniki sta bili odigrani tudi dve prvenstveni tekmi. Obe sta se žal končali s porazoma naših ekip. Obe sta tudi imeli podoben potek, saj so domačini dvoboja v svojo korist odločili v kriznih petih minutah drugega polčasa.

Pred prazniki se je naša selekcija U15 odpravila na primorski derbi v Kobarid. Čeprav nismo nastopili kompletni smo se enakovredno kosali z domačo ekipo. Odločitev o zmagovalcu je padla v zadnjih petih minutah srečanja, ko so igralci Oplasta izkoristili nekaj napak, ki so jih naši igralci storili v preveliki vnemi po zmagi. Končni rezultat 4:0 ni realen pokazatelj dogajanja na igrišču vendar je zmaga domačih zaslužena. Čeprav so naši fantje padli na trenutno peto mesto na lestvici so do konca prvenstva odprte prav vse opcije. Zaostanek za 3 mestom je namreč le 3 točke, na roke pa nam gre tudi razpored, saj sedaj gostujemo pri zadnje uvrščenih Slovenskih Goricah, nato pa imamo vse derbije v domači dvorani. Ve se pa, da na Škofijah ta selekcija le redko izgublja točke.

V ponedeljek so se naši mladinci odpravili v Maribor. Po sila izenačenem prvem polčasu, ki se je končal brez zadetkov smo možnosti za presenečenje izgubili v pičlih petih minutah. Od 23 do 28 minute so nam namreč domači dali kar 4 zadetke in tekma je bila odločena. Po tem black outu smo znova vzpostavili ravnotežje in do konca tekme dosegli še dva zadetka vendar možnosti za preobrat ni bilo več. Kljub porazu je naša ekipa tik pod mesti za medalje. Čeprav četrti imamo še vedno odprte možnosti vsaj za tretje mesto za kar se bo zagotovo veljalo potruditi.