Neželjene, nepričakovane vendar neizogibne spremembe v taboru Bronxov

Tik pred pričetkom prvenstva zaradi nepričakovane situacije Bronxi prisiljeni v zamenjavo na trenerskem mestu članske ekipe

Življenje piše različne zgodbe, ki so nam včasih več in včasih manj po godu. Nepričakovano, kot strela z jasnega se je pričela odvijati težka zgodba v družini našega trenerja Dina Krivičiča, ki je presenetila njega in vse, ki smo vsakodnevno v stiku z njim. Po nekaj dnevnem razmisleku smo tako uprava kluba kot tudi naš trener prišli do spoznanja, da je v tem trenutku Dinova družina na prvem mestu in, da mora vso svojo energijo usmeriti v pozitivno rešitev nastalih težav. Dino ve, da mu vsi stojimo ob strani in prepičani smo, da se bo kmalu vrnil v naše vrste.

Nastala situacija je bila velik izziv tudi za vodstvo kluba. Ostati brez trenerja 10 dni pred prvenstvom je zahtevalo tehten premislek kako ukrepati, da bo to najbolje za ekipo. Uprava je razdelala vse možne rešitve in na koncu prišla do spoznanja, da v tako kratkem času lahko v prvenstvo popelje ekipo le nekdo, ki je njen sestavni del. Odločili smo se, da trenersko mesto zaupamo Marku Hrvatinu. Legenda obalnega futsala je po prvem šoku na koncu spoznala, da ni druge rešitve kot, da se žrtvuje za dobro kluba, kjer je pustil svoja najboljša leta.

Zavedamo se, da Marko, ki bo seveda še vedno tudi igral nima potrebne licence za vodenje ekipe, vendar obenem računamo, da bo tudi na NZS in v trenerski organizaciji prevladal razum in razumevanje za nastalo situacijo na katero nismo imeli nobenega vpliva. Še naprej bo pomožni trener Stanko Žunič, kateremu služba onemogoča, da bi prevzel mesto prvega trenerja.

Ta sprememba je pripeljala tudi do spremembe na poziciji kapetana. Marko je kapetanski trak predal Niku Zajcu in vsi upamo, da bo ta poteza Nika še dodatno motivirala, da bo uspešno nastopal v ligi in si izboril mesto v reprezentanci na prihajajočem evropskem prvenstvu v Sloveniji.

V neugodni situaciji, ki nas je doletela moramo Bronxi stopiti skupaj in s pozitivnim pristopom in razmišljanjem pomagati Dinu, da bo lažje prebrodil trenutne težave, Marku pa, da se bo uspešno spopadel z novonastalo situacijo.