Nocoj prihaja Dobovec; slovenski futsal dream team

Zadnja tekma rednega dela prvenstva prinaša v dvorano Burja pravo poslastico. Nasprotnik Bronxov je namreč aktualni državni prvak, četrtfinalist Europa champions league in vodilno moštvo prvenstva; Dobovec pivovarna Kozel. Nima smisla poimensko naštevati vseh reprezentantov Slovenije in drugih sosednjih balkanskih držav, ki jih vodi hrvaški trener Kujtim Morina. Dobovec namreč premore toliko vrhunskih igralcev, da ima za vsako pozicijo vsaj dva enekovredna igralca. Zagotovo se izplača priti na današnjo tekmo in občudovati velemojstre futsala.

Seveda Bronxi ne želijo na tej tekmi imeti vloge statista. Ne glede na kakovost gostov je srečanje v domači dvorani, kjer ne sme biti predaje pred tekmo proti nikomur. Še vedno je odprta možnost uvrstitve na končno četrto mesto. Če je za to potrebno premagati državnega prvaka tudi prav. Poiskusiti ni greh in rumeno modri bodo morali pustiti srce na parketu ter pokazati favoritu, da v Burji ni lahkih točk za nikogar.  Konec koncev bo tekma s tako kakovostnim tekmecem odlična generalka pred polfinalom pokala proti Mariboru.

Danes zvečer bo tekma, ki bi jo bilo škoda zamuditi zato vabljeni vsi v dvorano Burja. Naj dodamo, da je tekma pol ure prej kot običajno in sicer že ob 20.00 uri.

Več o 17 krogu 1. SFL pa si lahko preberete tudi v napovedniku.