Nova sezona je pred vrati

S koncem tekmovanj se je na športnih igriščih zaključila sezona, ki bo ostala zapisana kot najuspešnejša v zgodovini najboljšega obalnega malonogometnega kolektiva.

Če so si igralci lahko privoščili zasluženi oddih pa to ne velja za tiste, ki so dejavni v klubski pisarni. Ravnokar je bil uspešno izpeljan vpis kluba v register NZS, kateri je predpogoj za preregistracijo igralcev. Ta obsežen in zahteven projekt bo potekal v naslednjih dneh, saj naj bi se zaključil do 15. junija.

Komisija za mali nogomet je medtem že objavila razpis za tekmovanja vseh selekcij za sezono 2013/2014. Vodstvo kluba bo imelo sila malo časa za zelo zahtevne odločitve, ki bodo zaznamovale delovanje Bronxov v bodoče.

Ob  vseh težavah, ki tarejo društva v teh ekonomsko zelo zahtevnih časih v klubu nestrpno pričakujemo rezultate občinskega razpisa. Le ta bo dal dobršen del odgovora s kakšnimi sredstvi bodo Bronxi razpolagali v naslednjih sezonah. Iskreno upamo, da dosežki naših selekcij in dobro delo vseh v klubu ne bodo znova ostali neopaženi in, da bodo Bronxi končno deležni sredstev, ki si jih že leta nedvomno zaslužijo.

Želja dolgoletnega predsednika Željka Staniča je tudi, da bi v kratkem izpeljali skupščino društva. V kolikor do nje pride si bodo morali v članstvu končno naliti čistega vina in ugotoviti, kolikšen je sploh interes zainteresiranih obdržati klub na tako visokem nivoju. Predsednik, ki je že tako prezaseden s številnimi poslovnimi obveznostmi, se namreč že nekaj časa spogleduje z zamislijo, da bi breme, ki ga prenaša že vrsto let, ponudil kot izziv komu drugemu.

Kot kaže bo kljub slabemu vremenu mesec junij na Škofijah še kako vroč.