Nova zmaga Bronxov in štirje zadetki Brozine

Težave naše ekipe pred potjo v Sevnico so bile dokaj resne. Kartoniranemu Franetiču sta se pridružila poškodovana Hrvatin in Šmon. Oba sta sicer odpotovala na tekmo vendar je le Hrvatin lahko zaigral. Šmon je sicer sedel na klopi toda poškodba ni dovolila njegovega nastopa, zato je od tam le spodbujal svoje soigralce.
Začetek tekme je pokazal, da so Škofijoti kvalitetnejša ekipa. Takoj so uspeli zgrešiti nekaj lepih priložnosti in kazen je prišla že v četrti minuti. Nenevarno akcijo so domačini zaradi napake naših v napadu in neodločnosti Suhopoljca v obrambi spremenili v vodstvo. Kmalu za tem bi ga lahko še povišali vendar je na našo srečo žoga švignila mimo vratnice.
Klofuta, ki so jo prejeli je naše igralce le predramila in prav Suhopoljac je bil najbolj zaslužen za izenačenje. Z odlično podajo je našel osamljenega Brozino, kateri je neoviran zadel in tako začel svojo serijo zadetkov na tej tekmi. Kmalu za tem so Bronxi ponovili vajo in prevzeli vodstvo v svoje roke.
V nadaljevanju so naši igralci rutinirano pripeljali tekmo do konca. V pravem trenutku so še dva krat zadeli in domačini niso imeli ne kvalitete ne moči, da bi se rezultatsko še približali.
Ta del tekme je Bronxom prinesel številne priložnosti katere so vse po vrsti zapravili. Zelo pa se je izkazal tudi domači vratar Gorenc, kateri je obranil številne nevarne strele. Skoraj neverjetno je, da v tem delu igre Bronxi niso uspeli še kakšen krat zatresti domačo mrežo.
K sreči je bil tudi Kranjec zelo razpoložen in ni dovolil, da bi domači protinapade, ki so izhajali iz naših zgrešenih priložnosti spremenili v zadetek.
Po koncu tekme je v našem taboru vladalo zadovoljstvo, saj je cilj postavljen pred tekmo bil dosežen. Tri točke so zasluženo prišle na Primorsko. Res je, da se naši igralci še vedno na gostujočem parketu ne znajdejo kot doma, vendar se je vsaj rezultatska krivulja obrnila v našo korist. To pa je dober obet pred naslednjo domačo tekmo, ko na Škofijah gostuje Litija.
Spomin na visok poraz na prvi tekmi je še svež in zelo boleč, zato ne dvomimo, da bodo naši igralci storili vse kar je v njihovi moči, da dokažejo, da je takrat šlo le za en zelo nesrečen dan.