Nove ugodnosti za člane kluba ob vpisu ali podaljšanju članstva v KMN Bronx Škofije

Bronxi vabijo nove in obstoječe člane k vpisu oziroma podaljšanju članstva

 

Bronxi zadnja leta posvečamo vedno večjo pozornost tudi svojemu članstvu. Svojim članom nudimo širok spekter ugodnosti katere bomo v bodoče še dopolnili. Zato pozivamo vse podpornike in ostale ljubitelje futsala, ki ste že člani kluba, da pridete svoje članstvo podaljšati. Enako vabimo tudi nove člane, da pristopijo k vpisu. Tako prvi kot drugi lahko izpolnite obrazce in vplačate članarino v športni dvorani Burja vsak dan v tednu po predhodni najavi.

Članarina za letošnje leto znaša 24,00 Eur za zaposlene osebe, ki se preživljajo z lastnimi prihodki in 12,00 Eur za vse, ki nimajo lastnih prihodkov oziroma so le ti prenizki, da bi se z njimi lahko sami preživljali. To so seveda prevsem otroci, šolarji, študenti in podobni.

Naj spomnimo, da ima vsak član kluba možnost ugodnega nakupa artiklov športne znamke Joma, Ob vpisu ali podaljšanju članstva vsak prejme darilo v obliki udobnih športnih nogavic našega opremljevalca. Naši člani imajo prost vstop na prireditve, ki jih kluba organizira. Kar velja tudi za zdaj aktualno šagro, katera bo gostila izjemno zanimiv program. Vsak član prejme tudi enega izmed navijaških artiklov gratis. Za letos bo to unikatna majčka, ki bo obeleževala 30 obletnico kluba.

Splača se biti del velike Bronxove družine zato vas vabimo k nam.