Nove zmage mladih Bronxov

Tudi pretekli konec tedna ni minil brez tekem naših mlajših selekcij. Če so najmlajši iz selekcije U13 počivali načrtovano, ker so bili oproščeni nastopa na turnirju v Ribnici je bil počitek naših kadetov nenačrtovan. V soboto bi se morala na Škofijah odigrati prvenstvena tekma z ekipo Ivančne Gorice a je žal ni bilo. Gostujoča ekipa je namreč udeležbo na tekmi odpovedal zavoljo težav s sestavo ekipe. O usodi te tekme bo odločal disciplinski organ lige, zato bomo o odločitvi poročali kasneje.

Zato pa sta v nedeljo bili odigrani obe tekmi. Tudi naši mladinci so se pomerili z Ivančno Gorico, le da je ta tekma bila odigrana v gosteh. Znova je bilo potrebno zgodaj vstati, saj je bila tudi ta tekma kot vse v Ivančni Gorici že ob 11 uri. Tudi tokrat so naši mladci ta šok dobro prenesli in nasprotnika prepričljivo premagali. 1-5 je bil končni rezultat. Glede na remi med Vrhniko in Škofjo Loko so se naši fantje še dodatno približali vodilnemu dvojcu in si zdaj delijo drugo mesto z gorenjsko ekipo.

Zadnja tekma je bila odigrana v domači dvorani. Bronxi iz selekcije U15 so gostili vrstnike iz Škofje Loke. Že v napovedi vikenda smo zapisali, da imajo naši fantje dodaten motiv v dejstvu, da so gostje edino točko, ki so jo do sedaj osvojili vzeli ravno nam. Maščevanje jem bilo res kruto. 17-1 se je glasil rezultat na koncu tekme. Ker je tudi Kobarid premagal vodilni Extrem zdaj naši fantje zaostajajo le še dve točki za prvim mestom. Ravno tisti dve točki, ki smo jih izgubili v Škofiji Loki. Tekem je še dosti in s pravim pristopom bomo tudi ta spodrsljaj zagotovo še popravili.

Sledi konec tedna, ko bodo na delu vse naše selekcije in kot zanimivost naj povemo, da so tokrat prav vse tekme v gosteh. Spored in ure tekem si lahko ogledate na naši spletni strani.